Příprava
Do lahve na šlehačku nalijeme smetanu ke šlehání a čokoládový sirup. Láhev na šlehačku pevně uzavřeme, zatřepeme s lahví a vložíme bombičku. Ještě jednou rázně protřepeme s lahví, aspoň 8-10 krát. Čokoládový toping nalijeme do espresso hrnku tak, aby čokoláda pokryla dno hrnku. Přidáme kapku Tabasca na čokoládu. Připravíme espresso s 45 ml vody. Povrch kávy ozdobíme čokoládovou šlehačkou.
Podávání
- Čokoládovou šlehačku posypeme kakaovým práškem.
- Ozdobíme chilli papričkou
Přísady
- Láhev na šlehačku
- 500 ml smetany ke šlehání
- 80 ml čokoládového sirupu
- 10 ml čokoládového topingu Monin
- 1 kapka tabasca
- 45 ml espressa
- Kakaový prášek