Slogan našeho e-shop

Nákupní košík

Nákupní košík je prázdný

Cool Passion

Cool Passion

Příprava

Do lahve na šlehačku nalijeme smetanu ke šlehání a maracuja sirup.  Láhev se šlehačkou dáme na chvíli do lednice. Okraj sklenice na šampaňské ponoříme do sladké vody a poté do bílého cukru. Do šejkru nalijeme dvojité espresso a cukrovou vodu. Nasypeme kostky ledu a důkladně šejkrem protřepeme. Poté vše nalijeme do ozdobené sklenky. Povrch kávy ozdobíme ovocnou šlehačkou, kterou jsme si nechali vychladit.

Přísady

  • 1 dvojité espresso 80 ml
  • 2cl vody s cukrem v poměru 1:1, vodu s cukrem nechte projít varem a dejte vychladnout
  • 5 kostek ledu
  • 4 cl maracuja sirupu Monin
  • 250 ml smetany