Slogan našeho e-shop

Nákupní košík

Nákupní košík je prázdný

Café Après

Café Après

Příprava

Ohřejeme čtyři teplovzdorné sklenice. Do hrnce nalijeme mléko, přidáme nastrouhanou čokoládu, celou skořici a přivedeme k varu za stálého míchání. Vanilkový lusk podélně nařízneme a dřeň vyškrabeme. Dřeň z vanilkového lusku a nastrouhanou pomerančovou kůrou krátce vylouhujeme v horkém mléku. Do mléka nalijeme kávu a vyndáme skořici. Horký nápoj rozlijeme do teplých sklenic a ihned podáváme.

Náš tip

Café Après můžeme ochutit s trochou alkoholu (např. rum).

Ingredience pro čtyři porce

  • 1 litr mléka
  • 100 g tmavé čokolády
  • 1 celá skořice
  • 1 vanilkový lusk
  • 1 silná káva (110 ml)
  • Nastrouhaná pomerančová kůra