Slogan našeho e-shop

Nákupní košík

Nákupní košík je prázdný

Hotpresso

Hotpresso

Příprava

Do lahve na šlehačku nalijeme smetanu ke šlehání a čokoládový sirup. Láhev na šlehačku pevně uzavřeme, zatřepeme s lahví a vložíme bombičku. Ještě jednou rázně protřepeme s lahví, aspoň 8-10 krát. Čokoládový toping nalijeme do espresso hrnku tak, aby čokoláda pokryla dno hrnku. Přidáme kapku Tabasca na čokoládu. Připravíme espresso s 45 ml vody. Povrch kávy ozdobíme čokoládovou šlehačkou.

Podávání

  • Čokoládovou šlehačku posypeme kakaovým práškem.
  • Ozdobíme chilli papričkou

Přísady

  • Láhev na šlehačku
  • 500 ml smetany ke šlehání
  • 80 ml čokoládového sirupu
  • 10 ml čokoládového topingu Monin
  • 1 kapka tabasca
  • 45 ml espressa
  • Kakaový prášek